KOOKWORKSHOPS VANAF 1 PERSOON

Eén maal per maand organiseren wij op de vrijdagavond een kookworkshop voor kleinere groepen of voor individuele personen. Tijdens deze gezellige kookworkshop deel je de keuken met anderen.

 

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT

We ontvangen je met een aperitief en een lekker hapje, na het ontvangst krijg je uitleg over het 4-gangen menu dat je met elkaar gaat bereiden. Vervolgens delen we de teams in en ga je in een team van 3 à 4 personen, onder deskundige begeleiding, aan de slag. Na ongeveer 1 à 1,5 uur neem je plaats aan een van de twee gezellig ingedekte lange tafels en kan je met elkaar gaan genieten van de eigengemaakte lekkernijen. Tussendoor ga je nog even kort de keuken in om de laatste handelingen aan je eigengemaakte gang te verrichten. We sluiten de avond af met een geurig kopje koffie of thee. Tijdens het diner wordt bier, frisdranken, water en onze witte- en rode huiswijn geschonken.

 

Het 4 gangen menu wat we met elkaar gaan bereiden is een menu wat geselecteerd gaat worden met ingrediënten van het seizoen.

 

Alle recepten zijn digitaal beschikbaar zodat je thuis nogmaals kan genieten van hetgeen je gemaakt hebt.

 

DATUM: Je kan inschrijven voor: nog te bepalen

 

TIJD: 17.30 uur - 21:30 (circa 4 uur)

 

KOSTEN: €65,- p.p. (incl. BTW) incl. aperitief met hapje, water, bier, frisdranken, huiswijnen, 4-gangen diner en koffie of thee na afloop.

 

 

 

 

N.B bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij het recht om de kookworkshop te annuleren. Je wordt daar tijdig van op de hoogte gebracht en je betaling zal direct teruggestort worden.

 

x boter

x kruiden

x wijn/bier/fris

x vlees/vis/vega

x proeven

x genieten

 

INSCHRIJVEN